Blåbrun designProdukt Naglar

Jag arbetar enbart med bästa tänkbara produkter och lägger även mycket vikt vid att produkterna ska vara skonsamma, både för mig som arbetar med dem, för kunden och inte minst för miljön.

Miljö

Jag harbl.a. valt en produkt som är producerad i Sverige och utvecklad i samarbete med några av världens bästa nagelteknologer. Det som särskiljer dessa produkter är främst att materialet inte åldras på naglarna på samma sätt som många andra produkter på marknaden. Eftersom det är ”närproducerat” betyder det att det är ett av de mest hälso- och miljövänliga systemen som finns i Sverige.

Underhåll

Det är också mycket lättskött för kunden. Det gulnar inte och det släpper inte. Tillsammans med Dig, ser vi till att Du får det bästa regelbundna underhåll för Dina naglar Du behöver.

lash_in_style

Lev som vanligt med fransar

Dessa fransar är perfekta för längre tids användning och för en aktiv livsstil. Sporta, yoga eller dansa om du så vill, utan problem. Din fransförlängning är vattenfast och håller länge. Njut av att ha långa vackra fransar varje dag i veckor, utan krångel och utan mascara.

Naturligt utseende

Fransarna ser helt naturliga ut. Det är bara du som vet skillnaden. Du behöver ingen fransböjare eftersom de flera olika formerna på fransar redan är böjda för ett perfekt utseende och ett naturligt resultat.

Naturlig känsla

När fransarna applicerats av din franskonstruktör känns de precis som dina egna fransar- ingen skillnad.

Semipermanent

Fransförlängningen varar i upp till fyra-sex veckor, beroende på tillväxtcykeln hos dina egna fransar. Precis som håret på huvudet så tappar Du dina ögonfransar med jämna mellanrum och nya växer ständigt ut. Med regelbundet underhåll kan du fortsätta ha dina fransar så länge Du själv vill.

Olika form, färg och tjocklek

Fransarna kommer i ett flertal olika former, längder och tjocklekar. Det finns också fransar i olika färger.

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.